Afbeelding

Parijs is niet meer ver

Algemeen

Sint-Oedenrode - Nog een krappe week en we weten wie de winnaar van de 104e editie van de Tour de France is. Is het toch weer Froome of zien de andere mannen die kort in het klassement staan nog kansen? Het zal lastig worden want er is nog een tijdrit en Froome lijkt daar te kloppen man. Mocht hij nog wat tijd verliezen kan hij daar weer tijd terugpakken.

In het Tourspel is het minstens net zo spannend. De lijsten van Ton Dortmans en Mia Rooijakkers staan er, na een jaar afwezigheid, weer goed voor. Arno Brus staat nu tweede maar zit het enthousiaste wielerkoppel op de hielen. Nog enkele etappes en we weten het.

Maandagavond 20:00 uur start de avand van de prijsuitreiking. Vanaf dat moment kun je je lootje voor de loterij ophalen. Zoals (bijna) iedereen weet krijg je alleen een lootje als je daadwerkelijk aanwezig bent op de avond van de prijsuitreiking. Daarmee hopen we te bereiken dat we zoveel mogelijk mensen een leuke prijs kunnen geven vanuit de loterij. Vele middenstanders ondersteunen ons spel al jaren en dat waarderen we enorm.

Heb je de 104e plaats goed geraden dan win je mogelijk iets speciaals. Twee dagen welness voor 2 personen wie wil dat nu niet? Zegt de naam Jesus Herrade je iets? Ja of Nee? Als het je wat zegt heb je hem mogelijk als nummer 104 ingevuld. Een prima idee want tot nu toe staat deze renner van Movistar keurig op de voor jou gunstige 104e plaats. Maar klasbakken als Quemeneur, Thwaites en Vanspeybrouck doen ook nog mee voor deze plek.

Bijzonder in Rooi kan maandagavond een mooie cheque tegemoet zien. Hierbij willen we alvast weer alle deelnemers van harte bedanken voor het meedoen aan het Tourspel. Dankzij jullie en onze trouwe sponsoren mogen we weer een enorm bedrag vergeven aan een goed doel. Tot maandagavond 20:00 uur bij de Beurs allemaal!