Afbeelding

Liv van den Berk kringkampioen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag is Liv van den Berk met Debbie naar de laatste selectiewedstrijd springen geweest in Leende. Ze had daar een 2e prijs gewonnen en werd daarna gehuldigd als kringkampioen klasse AB-B springen van kring Eindhoven-de Kempen.

Ze heeft zich met Debbie zowel voor het springen als dressuur geplaatst voor de Brabantse kampioenschappen. Tessy van der Velden-Custers vertrok met haar pony's naar de selectiewedstrijd in Geldrop. Tessy was met haar pony Tiesto 2e geworden met 209 punten. Met haar pony Pepper had ze een 4e plaats met 206 punten. Tessy mag ook met beide pony's deelnemen aan de Brabantse kampioenschappen. Ook voor Nienke Theuns en Allendara Thunder Beauty was het een succesvol weekend. Zaterdag tijdens de laatste selectiewedstrijd springen in de DB in Leende een 5e plaats na 2 foutloze rondjes, waarmee ze zich geplaatst heeft voor de Brabantse Kampioenschappen. Op zondag een 2e plaats in de DL2 dressuur, hierdoor ook een startplek veroverd voor de kampioenschappen.

Marion Merks vertrok met haar paard High Fly Special op zondag naar de springwedstrijd in Leende. In de klasse B werden twee foutloze rondes gereden en een eerste prijs behaald. Michelle Bakx vertrok afgelopen weekend naar de Trakehner sportdag in Woudenberg. Met Golden Tullip werd een tweede prijs behaald in de rubriek voor paarden ouder dan 3 jaar. Tevens werd een tweede prijs behaald in de klasse L2 met 215,5 en 195 punten. Anne van Liempde vertrok eerder naar de springwedstrijd in Nuenen. Met Carribean werd een eerste prijs behaald in de klasse B. Julia Geers vertrok vorig weekend twee dagen naar Geldrop. Met haar paard Fleur Donja werd op beide dagen foutloos rondgereden en prijzen behaald in de klasse M.