Afbeelding

Tenniskamp TV de Kienehoef

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 8 en 9 juli was het voor 77 jeugdleden van TV de Kienehoef eindelijk zover: de tweede editie van het tenniskamp. De afgelopen maanden zijn de jeugdleden al druk bezig geweest met geld in te zamelen voor de actie 'scoren voor de club'. Mede door de vele enthousiastelingen die deelnamen aan de actie kon het spetterende jeugdkamp plaatsvinden. Het doel van het kamp: samen tennissen, samen spelen en natuurlijk heel veel plezier maken met elkaar!

Zaterdagmiddag stroomde de eerste sportievelingen binnen, het paviljoen van onze vereniging werd binnen de kortste keren omgebouwd tot een waar hotel. Daarna het eerste spel, een tocht door het dorp waarbij allerlei opdrachten moesten worden uitgevoerd. Hierdoor kregen de kinderen een goede honger, die gelukkig gestild kon worden met een heerlijke barbecue in het zomerse zonnetje. Direct gevolgd door een circuit op het tennispark waarbij het stierrijden en de buikschuifbaan voor velen het hoogtepunt waren. De zaterdag werd afgesloten met een bonte avond waarin alle groepjes dansend, zingend en rappend probeerden de hoogste toon te voeren.

De zondag stond in het teken van tennissen, al leek dat voor de meesten na zo'n korte nacht niet mee te vallen. Gelukkig dat de wake-up call van het begeleidersteam mee hielp om er weer volop tegen aan te kunnen gaan. Alle banen waren bezet en er werd flink gestreden om de prijzen. Aan het eind van de middag was het tijd om die uit te reiken, waarna iedereen moegestreden door de ouders mee werden opgehaald om naar huis te gaan. We willen de vrijwilligers, ouders en vooral onze trainer heel hartelijk bedanken voor de hulp en organisatie van dit stralende en geslaagde kamp. Ontbijt en lunch werden mede mogelijk gemaakt door de sponsoring door bakkerij Bekkers, waarvoor onze hartelijke dank.

 

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding