Deze acteurs gaan er weer iets moois van maken.
Deze acteurs gaan er weer iets moois van maken.

Kindergroep 't Roois Theater speelt Gejat!

Algemeen

Sint-Oedenrode - Na een jaar lang druk repeteren is het dit weekend dan eindelijk zover. Zaterdag is de première van de kindergroep van 't Roois Theater. Ook zondag spelen zij een voorstelling van Gejat!

Gejat gaat over Hotel Marktzicht. Daar gaat het niet goed mee. Alle hotelbezoekers gaan naar het nieuwe Sunshine-hotel. De dochters van de eigenaar van Marktzicht bedenken een plan om nieuwe bezoekers te krijgen. Deze bezoekers komen, maar het zijn vreemde figuren. Een moderne heks, een verwende kakker, een vrouw die met haar knuffelhond praat en een hyperactieve scout. Op één of andere mysterieuze manier gaat er bij deze gasten van alles mis, er worden spullen gestolen, vernield of kwijt gemaakt. Heeft dat misschien iets te maken met het nieuwe hotel in het dorp?

De voorstellingen zijn te zien op 8 en 9 juli om half 3 in Mariendael. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa op de dagen zelf, voor 4 euro. We vinden het afgezaagd om een stukje over een toneelstuk af te sluiten met 'komt dat zien', maar ja... verzin maar eens iets beters. Dus; Komt dat zien!