Afbeelding

'Donald Trump' roept op tot stemmen

Algemeen

Sint-Oedenrode – Inmiddels is de Rooise onderneming Roll or Bowl doorgedrongen tot de top drie van de 24Kitchen Foodtruck Awards. Maar dat nemen de eigenaren niet voor lief. Vooral via Facebook worden mensen aangespoord om te stemmen. Zelfs Donald Trump vervult daarin een rol(l)!

Getooid met een Donald Trump masker roept één van de eigenaren van het foodtruckconcept Roll or Bowl op om op hen te stemmen. De ludieke actie heeft veel mensen aangezet om een stem uit te brengen via onderstaande link, zodat Roll or Bowl plotseling de top drie binnen kwam gestormd. Eerder al was het healthy fastfood concept uit Sint-Oedenrode – met ook een restaurant aan het Mgr. Bekkersplein – geselecteerd bij de beste 24 foodtrucks van Nederland. Op zich al een hele prestatie.
24Kitchen is op zoek naar de beste foodtruck van Nederland. Er zijn in totaal twee prijzen te behalen: een publieksprijs en een juryprijs. Van 1 tot en met 28 juni kan er worden gestemd, waarna in juli de winnaars bekend worden gemaakt.
Donald Trump wil natuurlijk dat Roll or Bowl FIRST wordt en dat zou ook voor Sint-Oedenrode een mooie opsteker zijn. Op onderstaande link kan dus gestemd worden. Make Roll or Bowl great again….https://foodtruckawards.24kitchen.nl/profile/userId/212