Afbeelding

Warmlopen voor de Tour de France

Algemeen

Sint-Oedenrode - Nog een kleine twee weken voor de Grand Depart! Op zaterdag 1 juli start de Tour de France dus alle wielerkenners uit Rooi en omgeving zijn vast al druk bezig om renners te vergelijken, het parcours door te nemen, met vrienden te overleggen en te polsen wie zij nemen. Kortom de Tourspanning stijgt.

De organisatie van het Tourspel is druk doende om alles weer in gereedheid te brengen voor de editie van dit jaar. Zo is de website (www.rooistourspel.nl) weer up to date en worden de online kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram inmiddels weer actief gevuld met informatie.

Zoals vorige week al omschreven blijft veel hetzelfde maar er zijn ook wat kleine wijzigingen in ons spel. Dit jaar zal het Tourspel, in samenwerking met DeMooiRooiKrant, een fotoactie houden. In Rooi en omgeving fietsen zoveel mensen als amateur door Meierijstad. Sommigen bij een wielervereniging en anderen juist weer in een vriendengroep of solo. Samen met DeMooiRooiKrant denken wij dat dit ongetwijfeld prachtige plaatjes kan opleveren. Met de fotowedstrijd dagen we jullie uit om deze met ons te delen en hiermee kans te maken op een leuke prijs. Meer hierover komende week in DeMooiRooiKrant.

Verder willen we nog even benadrukken dat vrijdagavond, de dag voor aanvang van de Tour de France, al je inschrijving bij ons binnen dient te zijn. Reden is dat de Tour start met een tijdrit en niet met een proloog. Deze tijdrit telt dus ook mee in de puntentelling. Kom dus vrijdagavond richting café De Kroeg en dan zien we graag het winnende lijstje tegemoet.