Afbeelding

Open Repetitieavond Fanfare Nos Jungit Apollo

Algemeen

Sint-Oedenrode - Speel je bij een dweilorkest, blaaskapel of nog alleen op een zolderkamertje? Ken jij je klassiekers en sluit je graag aan bij gelijksgestemden? Of ben je nog op zoek naar je talent en heb je hierbij wat hulp nodig? Bij Fanfare Nos Jungit Apollo zit je goed.

Fanfare Nos Jungit Apollo is al jaren een gevestigde naam in Rooi. Op woensdagavond 5 juli organiseert NJA een Open Repetitie om muzikaal jong en oud de kans te geven kennis te komen maken met de fanfare. Jong en oud wordt uitgedaagd van zich te komen laten horen die avond. Een gezellige club met een ongedwongen sfeer en ruimte om te groeien. Leren ván en musiceren mét elkaar. NJA is op zoek naar muzikanten met ambitie, ongeacht het niveau. Blazers, maar ook percussie. Het opleidingsorkest is er voor iedere fanatiekeling die nog wat begeleiding nodig heeft, zowel volwassenen als jongeren met wat extra individuele begeleiding door de dirigent.

Als je nog twijfelt of dit iets voor jou is of je durft je nog niet meteen te laten horen dan kan alleen luisteren natuurlijk ook. Muziek van Amy Winehouse en The Rock (van expeditie Robinson) zijn een kleine greep uit het repertoire van deze avond. De bladmuziek is vooraf te verkrijgen en thuis te oefenen als je graag wilt.

NJA ziet je graag op woensdag 5 juli om 19:45 uur in de zaal van De Beurs. Heb je geen instrument, dan zullen zij hiervoor zorgen. Graag even mailen indien dit gewenst is.

Wil je graag de muziekstukken vooraf ontvangen of zoek je meer informatie? Stuur een mail naar info@fanfarenja.nl