Afbeelding

Boskantse Hengelsportvereniging

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag 10 juni werd aan de Bobbenagelseweg de laatste van de serie voorjaarswedstrijden gevist. Deze laatste wedstrijd ging ook om de Ad van den Hurk bokaal. Deze beker is vernoemd naar Ad van den Hurk, verdienstelijk oud bestuurslid van de Boskantse Hengelsportvereniging.

De voorjaarsserie werd gewonnen door Leo van der Heijden uit Boskant. Hij behaalde het beste resultaat over zes wedstrijden. Leo won de laatste wedstrijd en daarmee ook de eervolle Ad van den Hurk bokaal. De uitslagen van de serie voorjaarswedstrijden zijn: 1. Leo van der Heijden, 2. Sjaak Verhoeven, 3. Piet Rovers, 4. Martin Rovers, 5. Koos Brands, 6. Gerard Rovers, 7. Jan Fransen, 8. Wim van Breugel, 9. Joke verhoeven.

De Boskantse Hengelsport vereniging heeft een prachtig goed onderhouden viswater aan de Bobbenagelseweg. Er is volop vis te vangen, karper, voorn, zeelt en in het najaar ook snoek. Met steun van de gemeente Meierijstad en door het Brabants Landschap zijn onlangs nog een aantal voorzieningen vernieuwd waaronder de parkeerplaats, toegangspoortjes en de vis-steiger.