Afbeelding

Nijnsel VR1 wint opnieuw ereprijs

Sport

Sint-Oedenrode -  Het houdt maar niet op dit seizoen, maar het zal nu toch wel onderhand de laatste prijs zijn. Op het druk bezochte Eindhoven-amateurgala van afgelopen vrijdag in Waalre waren vijf succesvolle vrouwenteams genomineerd: FC Eindhoven (kampioen hoofdklasse), EMK, Jong FC Eindhoven, Tivoli en Nijnsel/TVE Reclame. Allemaal kampioenen met hun eigen verhaal.

FC Eindhoven VR1 was 'licht favoriet' omdat zij in de hoogste klasse spelen. Dat bleek echter niet doorslaggevend want tot grote vreugde van de dames zelf ging Nijnsel VR1 toch wel verrassend met de eerste prijs aan de haal: 'het beste damesteam uit de regio Eindhoven'! Dit vanwege het feit dat ze de eerste kampioen waren in de regio, met een ongeslagen status en de meeste dames van 'Nijnselse komaf' zijn, aangevuld met enkele dames uit de directe omgeving.
De Nijnselse vrouwen waren erg in hun sas met de 'naar goud' omgezette nominatie. Nu even uitblazen en over enkele weken alweer fanatiek in training om straks startklaar te zijn voor de eerste klasse, voor onze Nijnselse coryfeeën een avontuur op onbekend en onontgonnen terrein. Maar ze gaan er niet voor aan de kant, als vrouwen willen ze graag hun mannetje staan. We gaan het zien, de lat ligt hoog.