Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Pop & Colour belooft spektakel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kom kijken en luisteren naar al wat het Pop&Colour Festival biedt en vooral ... doe mee! Er is volop keuze aan workshops en activiteiten. Van bloemschikken of tekenen tot theatersport en van circus tot houtbewerken. Er zijn voor kinderen passe-partouts te koop voor workshops, drinken en wat lekkers. Mede dankzij een mooie sponsoring van Kiwanis zijn er ook diverse gratis activiteiten.

Jonge talenten in de schijnwerpers
Omdat de jeugd de toekomst heeft, krijgen jonge en aanstormende talenten volop de ruimte om zich te laten zien, zowel in de kramen en ateliers als op de podia. Er is ook een bijzondere bijdrage van studenten van het Sint Lucas, die hun meesterproef exposeren. In het knusse (Rijsingen) Royaal theater is een uitzonderlijke fashionshow te zien en er zijn diverse theater en dans activiteiten. De bands van Pop&Co stelen de show op de twee podia.

Achter de schermen
Al maanden wordt er achter de schermen hard gewerkt om een geweldig festival neer te zetten. Vier gedreven vrijwilligers, Daan Driessen, Nienke Meulenbroeks,  Marlou Jansen en Gijs van der Wilt, organiseren het festival met Kornelis Lievense en Joost van Sprundel, beide docenten van Pop&Co Bandcoaching. Samen met de ondersteuning van Phoenix Cultuur en de Stichting Mariendael is dit een unieke samenwerking, die afgelopen jaar al goed uitpakte en ook dit jaar nog eens versterkt wordt.

Leerling en meester
Enkele maanden geleden kregen de bands van Pop&Co een masterclass van Alain Clark. Op het Pop&Colour Festival krijgen ze allemaal een podium. Overdag spelen de jongeren de sterren van de hemel en 's avonds sluit Alain Clark het festival af met een geweldig optreden. Wie dit optreden zeker niet wil missen moet op tijd op het festivalterrein zijn, want vol=vol.