Afbeelding

ELE rally was weer een groot succes

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dat de ELE rally ook dit jaar weer een groot succes is geweest, is wel gebleken. Tijdens de 53e editie van het evenement scheurden verschillende auto's de straten door. Toeschouwers werden getrakteerd op veel spektakel, met de legend-klasse, de shortrally en de reguliere rally. Zo was er 70 jaar aan rallysport-historie te bewonderen. Van oude Opel Ascona's tot aan de nieuwste R5 rallyauto's, alles kwam in actie.

Een evenement kan uiteraard niet bestaan zonder sponsoren. Daarom bedankt Buurtvereniging Broekzicht haar sponsors van de ELE rally:

Van de Ven Accountants, Schildersbedrijf Jan Konings, Hendriks Automotive, Wijdeven Isolatie, Woonwinkel Schijndel, Vd Biggelaar Installatiebedrijf, Van Doren Loon- en Grondverzetbedrijf                    Van de Vleuten Electro Techniek, Van den Berk Assurantiën, Kluijtmans Automotive, V. Aarle houtbedrijf, Mooi Rooi, Hoefsmederij Bart Kluijtmans, Bouwmarkt Forum, De Bever Groente en Fruit, Bakkerij van den Eertwegh, M. van Liempd Loodgieter en Verwarming.

Tot volgend jaar!