Afbeelding

Winst voor Rooise Ruiters

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend werd in Leende een selectiewedstrijd voor de ponyruiters gehouden in Leende. Liv van den Berk en Tessy van der Velden Jonkers wisten met hun pony's wederom in de prijzen te rijden. Liv van den Berk en Debbie reden twee mooie foutloze rondjes in de klasse AB-B. Met maar liefst 81 punten voor stijl mocht deze combinatie zich als winnaar opstellen.

Tessy van der Velden Jonkers nam met haar twee pony's deel aan de klasse AB-B dressuur. Met haar pony Tiesto werd een hele nette proef gereden. Met 200 punten werden Tessy en Tiesto eerste. Tessy stuurde tevens haar pony Pepper netjes de proef door en behaalden hiermee 195 punten en een vierde prijs.

Anne van Liempd verscheen in Schaijk in de springring met haar paard Carribean Z. In de klasse B werden twee foutloze rondes gereden en een mooie derde plek behaald. Julia Geers vertrok met haar paarden naar de springwedstrijd in Asten. Met Fleur Donja werd een zesde prijs behaald in de klasse M en met Darwin werd een vierde prijs behaald in de klasse Z.