Afbeelding

Boskant Challenge: Sportief spektakel voor deelnemers en publiek

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zondag 11 juni om 11.00 uur zal de 2de Boskant Challenge geopend worden met een demonstratie Free Running door de Freerunners van MANK uit Eindhoven. Zij zullen laten zien hoe je op een speelse wijze verschillende hindernissen kunt nemen.

Later op de dag is het aan de deelnemers aan Boskant Challenge zelf, om te laten zien dat zij net zo soepel het parcours in het hart van Boskant kunnen afleggen. Een aantal nieuwe hindernissen in het parcours zorgt voor extra uitdaging en spektakel. De voorinschrijving sluit donderdag 8 juni. Wie alsnog mee wil doen kan zich inschrijven tot een uur voor aanvang van de wedstrijd. Voor diegenen die dat niet aandurven is er de hele dag volop kijkplezier en gezelligheid. Dit jaar zijn er extra terrassen gecreëerd om de honger en dorst te lessen en is het muzikale programma op het Ritaplein verder uitgebreid.

Voor jong en oud
Het programma van de runs begint om ca. 11.00 uur 's morgens en zal eindigen om ca 16.30 's middags. Er kan gestart worden in diverse categorieën. Deelname is mogelijk individueel of in teams van max. 5 personen. Op het programma op Boskant Challenge site of op facebook lees je meer over afstanden en starttijden.

Volop gezelligheid rondom het parcours
De Obstacle Run wordt gehouden op en rondom het Ritaplein. Zaterdags wordt een start gemaakt met de opbouw van het parcours met volop uitdagende hindernissen. De organisatie is erg blij dat opnieuw vele vrijwilligers zich aangemeld hebben om het parcours vorm te geven. Dit parcours staat op zondag garant voor volop spektakel en hilariteit, voor zowel deelnemers als publiek. De muzikale omlijsting en de gezellige terrassen rondom start en finish zorgen voor de rest. Na afloop van het wedstrijdprogramma is er een gezellige afterparty met live-muziek van de Rockbands Field Trip en Concrete Jungle en het Boskantse zangduo Remy en Karin.

Niet te missen
Als de weergoden net zo mee willen werken als vorig jaar belooft het opnieuw een onvergetelijke happening te worden. Niet alleen voor de deelnemers , maar ook voor de talrijke oeschouwers. Natuurlijk wil je dat meemaken en met eigen ogen zien. Inschrijven kan op de dag zelf nog tot een uur voor aanvang. Kijken kan natuurlijk de hele dag. Mooi als je er ook bij kunt zijn!