Afbeelding

Rachel en Mushu`s Morris pakken tweede prijs

Sport

Sint-Oedenrode - Vier dagen springsport georganiseerd door de Rooise ruiters levert vele prijzen voor de Nijnselse ruiters en ponyruiters.

Op zondag startte Rachel Peters met haar pony Mushu`s Morris in de klasse DE/M. Deze combinatie eindigde na twee rondes met een tweede prijs. Voor de paarden begon de wedstrijd al op donderdag met de klasse M. Suzan van Gastel eindigde met haar paard Blikvanger meteen op de eerste plaats.

Thom van Dijck had in deze klasse twee troeven. Hij eindigde met Fleurissant met een derde en met Forsilla met een vijfde prijs. Nadat Suzan van Gastel haar paard Blikvanger in de klasse Z snel en foutloos door de barrage had gereden stond ze op de eerste plaats. Hierna startte Marwin van de Nieuwenhuijzen met zijn paard Fabulous in de barrage. Marwin en Faboulus reden 0,11 seconden sneller en eindigden met een eerste prijs. Suzan en Blikvanger eindigde met een tweede prijs. Suzan eindigde met haar paard Fergie in deze klasse met een zesde prijs na twee foutloze rondes. Op vrijdag eindigde Teun Kluijtmans met zijn paard Hagan in de wedstrijd voor vijfjarige paarden met 21,9 punten op een zevende plaats. Op zaterdag startte Linda van Gastel met haar paard Coco Flanel in de klasse B. Dit was tevens een selectiewedstrijd voor de outdoor Brabantse Kampioenschappen deze zomer. Linda en Coco Flanel kregen van de jury in de barrage 74.5 stijlpunten, goed voor een derde prijs. Annette van Engeland startte met haar paard Fedioss in deze klasse. Met 71 stijlpunten eindigde zij met een zevende prijs.