Afbeelding

Dubbele nominatie vv Nijnsel

Sport

Sint-Oedenrode - Het succesvolle seizoen van Heren en Vrouwen 1 van Nijnsel/TVE Reclame is ook op andere plaatsen niet onopgemerkt gebleven. Aanstaande vrijdag namelijk, tijdens het Eindhovens Dagblad Amateurvoetbalgala 2017, heeft vv Nijnsel maar liefst twee nominaties in de wacht gesleept.

Topscoorder Stefan Hulsen is genomineerd voor Amateurvoetballer van het Jaar en het Vrouwen 1 team is genomineerd voor de titel Vrouwenteam van het Jaar. Beide hebben geduchte concurrentie maar de nominatie op zich is al zeer eervol.

Stefan Hulsen komt al jaren aan een indrukwekkend doelpuntentotaal van meer dan 20 en het eerste vrouwenteam was een van de eerste kampioenen in Nederland in de tweede klasse met op dat moment slechts twee verliespunten. Zij promoveren naar de eerste klasse. Met de terugkeer van spits Nicole Vervoort en onder een nieuw trainersduo hoopt het team opnieuw zijn partijtje mee te blazen. Stefan Hulsen komt volgend seizoen uit voor de ambitieuze hoofdklasser rksv Nuenen. De ene spits vertrekt dus en de andere komt terug.
Verder worden aanstaande vrijdag de beste trainer en de beste ploeg van de regio Eindhoven gekozen.