Afbeelding

Rock 'n rollfestijn met The Rocking Navigators

Algemeen

Sint-Oedenrode - The Rocking Navigators nemen u graag mee naar de nostalgische tijd van de jaren 50 en 60. De band speelt hits van o.a. Jerry Lewis, Elvis Presley, Carl Perkins, Crazy Cavan, Shaking Stevens, Cliff Richard, Buddy Holly, Fats Domino, Shadows, Beatles, Stones en vele anderen.

Op de vette klanken van The Rocking Navigators is het schier onmogelijk om stil te blijven staan. Onder de grote schare trouwe fans bevinden zich dan ook vele enthousiaste dansers. De tijden van de jukeboxen, petticoats en vetkuiven herleven als de dansacrobaten in hun kleurrijke outfit rondvliegen op de opzwepende ritmes van de band.

The Rocking Navigators spelen dansbare muziek: zowel echte rock 'n roll, boogie woogie, rockabilly als een eenvoudig foxtrotje en 'n slowtje. Ook als niet-danser valt er volop van dit concert te genieten vanwege de geweldige ambiance die de heren samen met hun publiek altijd weten te creëeren; meteen vanaf de aftrap spatten de vonken ervan af. Het adres van zaal de Beurs is Heuvel 44, 5492 AD Sint Oedenrode. Aanvang 14.00 uur; zaal open om 13.30 uur. De entree is gratis.