Afbeelding

Pop&Colour Festival ook een feest voor kinderen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het aftellen is begonnen. Over minder dan een maand, op zondag 11 juni, wordt het buitenterrein van Mariendael voor één dag omgetoverd tot festivalterrein. Pop&Colour is een festival waar zoveel mogelijk jongeren een POPpodium krijgen, maar ook voor kinderen valt er van alles te beleven.

Iedereen kan genieten van mooie kunstwerken en producten zoals viltkunst, houtbewerking, haakwerk, cadeautjes van leer en papier, beeldhouwkunst, zelfgemaakte sieraden en hoeden, schilderkunst, upcycling kitsch, gepimpte lampenkappen en mandala tekenen. De deelnemers van Pop&Colour vertellen graag hoe ze hun producten gemaakt hebben en sommige zijn ook live aan het werk. In één van de ateliertenten wordt een expositie ingericht door studenten van het St Lucas waar zij hun meesterproef tonen. Ook is er een fashionhoek, waar je zelf je droomjurk kunt samenstellen. Aan de rand van het terrein komt de Rijsingen Royaal tent, een echte BOULEVARDtent met tribune met daarin o.a. theater, dans, fashionshow en 'circus doe je zelf'.

Neem ook een kijkje in de POP-up-ateliers waar kinderen voor een kleine bijdrage een workshop kunnen volgen. Heb je zin om aan de slag te gaan met tekenen, bloemsierkunst, techniek, knutselen en keramiek, dan kun je hier de hele middag terecht. Er zijn voor kinderen Pop&Colour passe-partouts te koop waarmee ze kunnen eten en drinken en de verschillende workshops kunnen doen.

DeMooiRooiKrant geeft 10 Pop&Colour passepartouts ter waarde van 5 euro weg! Los de rebus in de krant van deze week op en mail de oplossing naar redactie@demooirooikrant.nl onder vermelding van passe-partout Pop&Colour. Onder de goede inzendingen worden 10 passepartouts verloot. De uitkomst geeft meteen een hint waar je op het festival met je passe-partout ranja kunt halen!