Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Bedrijventoernooi Nijnsel op punt van beginnen

Sport

Sint-Oedenrode - De dertiende editie alweer en nog steeds niets aan populariteit ingeboet. vv Nijnsel/Reclame organiseert jaarlijks een groot sponsortoernooi op sportpark Den Eimert. Ook deze editie staan maar liefst achtentwintig teams aan de aftrap en een van hen zal in de tweede helft van de middag de begeerde schaal omhoog houden.

Autofirst Mark van de Brand was de winnaar in 2016 en wil graag de titel in eigen garage houden. De directievoorzitter heeft weer een uitgekiend team samengesteld en met 27 kapers op de kust is dat ook nodig.
Het toernooi start rond de klok van half tien, teamindeling en wedstrijdschema zijn te vinden op de site van vv Nijnsel. Het is altijd een gezellige boel op het sportpark en er heerst een geweldige sfeer. Veel bedrijven nemen personeel en familie mee en vv Nijnsel zorgt voor muziek, een hapje en een drankje en ook de kinderen vervelen zich niet met het springkussen en in de schminkstudio.

Dus iedereen is aanstaande zondag 28 mei weer van harte welkom op sportpark Den Eimert op het 13e Jan Vervoort Bedrijventoernooi!