Afbeelding

Verwendag voor dames met diagnose kanker

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit jaar houdt Lizet van Schoonheidssalon Eindeloos voor de zevende keer de jaarlijkse gratis Verwendag voor dames met de diagnose kanker.

Deze dag staat in het teken van ontspannen. Om er voor te zorgen dat de dames een gezellige maar vooral relaxte dag hebben kunnen ze genieten van een ontspannende behandeling en een creatieve workshop. Dit kan Lizet natuurlijk niet alleen. Daarom helpen deze toppers allemaal weer belangenloos mee: kapster Romy Strijbosch, Nance taarten, Steengoedkado Schijndel, You! Fashion for Women, restaurant Osteria, Mazzeltjes.nl, Helma Verkampen Pruik bij u thuis, Polleke creatief, Damesmode Caprice, Skeyndor, Pupa Milano, Care Cosmetics, Ici Paris xl Veghel en DeMooiRooiKrant. Alle hulp is welkom, dus heeft u een bedrijf en wilt u deze geweldige actie ook steunen? Neem dan contact op met Schoonheidssalon Eindeloos via onderstaand nummer.

Kent u of bent u een dame met de diagnose kanker? Dan kunt u uzelf of diegene opgeven door te bellen naar 0413-474234. Lizet wil graag de dames voorrang geven die op dit moment in het behandeltraject zitten zodat zij weer kracht op kunnen doen voor de volgende behandeling. De Verwendag is op donderdag 1 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Schoonheidssalon Eindeloos. Van Rijckevorsel van Kessellaan 15, 5491GD Sint Oedenrode.