Afbeelding

Boskant telt af voor Boskant Challenge

Algemeen

Boskant - Nog een paar weken wachten of nog even (in het geheim) trainen en dan is het zover. Zondag 11 juni. De dag waarop de tweede Obstacle Run van start gaat.

Dat Boskant er opnieuw zin in heeft blijkt al wel uit de vele voorinschrijvingen en de spontane hulp van heel veel vrijwilligers. De opening door de Freerunners van MANK uit Eindhoven belooft spectaculair te worden. Vervolgens zal het de hele dag een sportief feest zijn op en rondom het Ritaplein. Met een aantal nieuwe hindernissen, een goed gevuld en gevarieerd muzikaal programma en meer eet en drinkpunten is er volop vertier voor kijkers en deelnemers. Voor wie nog graag mee wil doen:  Inschrijven is nog mogelijk!  
Voor jong en oudHet programma van de runs begint om ca. 11.00 uur 's morgens en zal eindigen om  ca 17.00 's middags. Er kan gestart worden in diverse categorieën.  Deelname is mogelijk individueel of in teams van max. 5 personen. Op het programma op www.boskantchallenge.nl of op facebook lees je meer over afstanden en starttijden.

Volop gezelligheid rondom het parcours
De Obstacle Run wordt gehouden op het compacte parcours op en rondom het Ritaplein.  De bekende hindernissen, aangevuld met een aantal uitdagende, nieuwe hindernissen, staan garant voor volop spektakel en hilariteit. Dit voor zowel deelnemers als publiek.
De optredens van de livebands The Announcement en Fieldtrip, ons eigen Boskantse zangduo Remy en Karin en DJ Huub zorgen voor een muzikale omlijsting die in de smaak zal vallen bij jong en oud. Dat geldt ook voor de diverse eet en drinkmogelijkheden op de gezellige terrassen waar Boskantse ondernemers zullen zorgen dat de inwendige mens niets te kort komt. Natuurlijk zal er na afloop van het wedstrijdprogramma tijdens de afterparty op het terras bij de Vriendschap nog  lang nagepraat kunnen worden.

Niet te missen
Als de weergoden mee willen werken belooft het opnieuw een onvergetelijke happening te worden.   Niet alleen voor de deelnemers , maar ook voor de toeschouwers.  Natuurlijk wil je dat meemaken en met eigen ogen zien.  Inschrijven kan nog tot en met 8 juni.  Mooi als je er ook bij kunt zijn!