Odisco weer kampioen

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco 1 uit tegen Celeritas in Wijbosch. Na een kampioenschap in de zaalcompetitie, konden de dames nu op het veld kampioen worden. Bij winst op de directe concurrent zou het 2 wedstrijden voor het eind een zekere zaak zijn.

Voordat de wedstrijd begonnen was, kreeg Odisco het bericht dat de scheidsrechter met een kapotte auto langs de weg stond. De thuisploeg Celeritas moest een scheidsrechter regelen: hun coach. Daardoor werd het een zeer pittige wedstrijd. Odisco had de eerste 10 minuten van de wedstrijd nodig om alles te verwerken en in het spel te komen. Daarna herpakte de ploeg zich en maakte de achterstand van 3-1 goed naar 3-3. Hierna liep Odisco, door sterk te spelen, uit naar een ruststand van 3-6. De 2e helft speelde Odisco volwassen en sterk. Heel even kwam Celeritas nog dichterbij (5-6), maar Odisco stond sterk, ook verdedigend. Door op de juiste momenten te scoren en te doen wat ze moesten doen, kwam de wedstrijd niet meer in gevaar. Na 70 minuten stond er een 7-13 eindstand op het scorebord en was Odisco voor de 2e keer dit seizoen kampioen.