Boskant sluit met overwinning

Sint-Oedenrode - Boskant heeft zich toch enigszins hersteld van de wat tegenvallende resultaten in de laatste fase van de competitie. De laatste wedstrijd van het seizoen, een thuiswedstrijd tegen WEC, eindigde in een 1-0 overwinning voor Boskant 1. Daarmee eindigt het team als 5e op de ranglijst en mist daarmee net de nacompetitie.

In de eerste 20 minuten van de wedstrijd was WEC de bovenliggende partij. Daarna was Boskant meer in beeld. In de 30e minuut kwam Boskant op de 1-0. Na een foutieve terugspeelbal in de verdediging van WEC was Jim van der Zanden er als de kippen bij om het cadeautje te verzilveren: 1-0. Het was ook meteen een ommekeer in de wedstrijd. Boskant had meer het initiatief en had met name in de 2e helft enkele goede mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. Helaas voor de toeschouwers lukte dat niet zodat de 1-0 meteen de eindstand betekende. Afgezien van enkele inhaalwedstrijden die nog op het programma staan, is daarmee het voetbalseizoen voorbij. Niet dat er helemaal niets meer te beleven valt op sportpark De Scheeken. Aanstaande zaterdag bijvoorbeeld staat het Pupillen thuistoernooi weer op het programma. Vanaf 09.00 uur worden er wedstrijdjes gespeeld door de mini's, de JO9 en de JO11 pupillen (vroeger de F-jes en de E-tjes). Vanaf 12.45 komt de JO13 (voorheen de D's) in actie. En op Hemelvaartsdag is het, zoals vanouds, weer gezellig druk op en rondom het Boskant sportpark. Vanaf 10 uur wordt daar de (druk bezochte) vlooienmarkt georganiseerd. De opbrengst van deze vlooienmarkt is bestemd voor onze jeugd. Op de velden wordt een 7x7 familie & vriendentoernooi georganiseerd; de opvolger van het mogelijk meer bekende familievoetbaltoernooi.