Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Bekerfinale en prijsuitreiking zaalvoetbal

Algemeen

Sint-Oedenrode - Traditioneel wordt het seizoen van de Rooise zaalvoetbalcompetitie afgesloten met de bekerfinale voorafgaand aan de prijsuitreiking en feestavond. Dit jaar is de finale op vrijdagavond 19 mei.

Om 20:30 uur staan de twee bekerfinalisten aan de aftrap. Schildersbedrijf Gebroeders Harks mag na de verloren bekerfinale van verleden jaar opnieuw aan de bak om de prijs nu wel veilig te stellen. Tegenstander Café-Zaal Kleijngeld is al kampioen geworden in de B-poule en kan met haar eerste bekerwinst de dubbel pakken. Dat belooft op voorhand een spectaculaire wedstrijd.

Na afloop van de bekerfinale worden de prijzen uitgereikt aan bekerwinnaar, kampioenen (Bart Klerkx Hoveniers/Brabant Sports, Café-Zaal Kleijngeld en Pijnappels Tuinen) en topscorers. Ook teams die net naast de titel gegrepen hebben, kunnen nog steeds met een mooie bokaal naar huis gaan. De winnaar van de sportiviteitsprijs is namelijk nog een verrassing! We maken er samen een mooie feestavond van, op weg naar een nieuw seizoen.