Geen punten voor KV Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 14 mei stond de uitwedstrijd tegen DAKOS op het programma voor KV Rooi. Zij staan een paar plaatsen lager op de ranglijst en de vorige wedstrijd tegen deze ploeg werd gewonnen door KV Rooi. Deze keer liep het anders.

De eerste twee doelpunten werden gemaakt door DAKOS. In de eerste fase van de eerste helft konden zij zelfs uitlopen tot een 5-1 voorsprong. DAKOS bleef de hele eerste helft een voorsprong houden en KV Rooi kon een gat van vier doelpunten dichten tot twee doelpunten verschil. Met een tussenstand van 8-6 werd de rust in gegaan. Besproken werd dat de felheid en overtuiging ontbrak en dat dit zou moeten veranderen om punten te willen halen. In de tweede helft leek het er even op dat KV Rooi terug zou komen in de wedstrijd. Door een strafworp werd een tussenstand van 8-7 op het scorebord gezet. Het lukte KV Rooi daarna niet om de gelijkmaker te maken, want DAKOS scoorde de 9-7. De tweede helft bleef KV Rooi achter de feiten aanlopen en de meiden konden de wedstrijd niet naar zich toetrekken. Er werd uiteindelijk met 13-11 verloren. Volgende week zondag speelt KV Rooi de thuiswedstrijd tegen VVO om 13:00 uur.