Achter: Gerard v.d. Berk, Frans v.d. Velden, Joan v. Hastenberg, Koos BrandsVoor: Marijke Hurkmans en Maria v.d. Koevering
Achter: Gerard v.d. Berk, Frans v.d. Velden, Joan v. Hastenberg, Koos BrandsVoor: Marijke Hurkmans en Maria v.d. Koevering

Uitwisseling Boeleke en Klutsers

Sport

Sint-Oedenrode - De eerste uitwisseling van 2017 van J.B.C. Boskants Boeleke met De Klutsers op dinsdag 9 mei was er een met een zeer fris tintje. Bij de eerste wedstrijd was het nog goed van temperatuur maar op het einde van de derde wedstrijd was het bijna het vriespunt.

Na afloop was het heerlijk opwarmen en bij buurten in de kantine met een hapje en drankje. De wedstrijden zijn goed verlopen er werd flink strijd gestreden. Sommige partijen duurde wat lang doordat het telkens maar om een punt ging en als er dan nog veel overleg nodig is kan dit wel bijna een uur duren.

Uitslag van de uitwisseling: Eerste Koos Brands: 3 gewonnen partijen +27 Boskants Boeleke, tweede Frans v.d. Velden 3 gewonnen partijen +25 De Klutsers, derde Maria v.d. Koevering 3 gewonnen partijen +19 De Klutsers, vierde Marijke Hurkmans 3 gewonnen partijen +12 De Klutsers, vijfde Gerard v.d. Berk 3 gewonnen partijen +11 Boskants Boeleke, zesde Joan v. Hastenberg 3 gewonnen partijen +19 Boskants Boeleke.