Odisco wint overtuigend

Sint-Oedenrode - Odisco speelde afgelopen zondag thuis tegen de nummer 3 van de ranglijst: de Spoordonkse Girls. Een wedstrijd die op voorhand niet gemakkelijk leek, maar het uiteindelijk wel werd.

Odisco begon met snel en goed aanvallend spel aan de wedstrijd en wilde niets aan de toeval overlaten. Binnen 10 minuten was het dan ook 3-0. Odisco creëerde heel veel kansen en de afmaak was enigszins ondermaats, maar door op de juiste momenten te scoren en de druk in de verdediging hoog te houden was de ruststand 11-4.

Ook de 2e helft domineerde Odisco met Marlon van Heeswijk en Myrthe van Heerveld die goed op dreef waren (samen goed voor 11 doelpunten). Begin tweede helft viel Lienke Merks goed in: ze had veel rebounds en wist ook te scoren. Met goede en snelle aanvallen speelde Odisco de wedstrijd uit en zette de eindstand 23-8 op het scorebord. Odisco speelde vandaag sterk en dat resulteerde in een ruime overwinning. Tegen het einde van de wedstrijd kwam er voor Odisco goed nieuws uit Wijbosch: mede titelkandidaat Celeritas had verloren! Daardoor kan Odisco volgende week al voor het kampioenschap spelen tegen deze mede titelkandidaat. Odisco speelt dus op 14 mei tegen Celeritas om 11.30 in Wijbosch op sportpark 't Braakske. Bij winst is Odisco, naast al kampioen te zijn in de zaal, ook de kampioen van de veldcompetitie.