Afbeelding

TV De Kienehoef zamelt geld in jeugdkamp

Sport

Sint-Oedenrode - Onder leiding van selectietrainer Joery Jansen is vorig jaar bij TV De Kienehoef een geweldig tenniskamp voor de jeugd georganiseerd. Dit viel zo goed in de smaak, dat de vereniging heeft besloten dit jaar op 8 en 9 juli wederom een grandioos weekend te organiseren. Wat ditmaal anders is, is dat het geld voor de organisatie hiervan nu middels een actie wordt ingezameld.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de organisatie "Scoren voor de Club". Alle jeugdleden t/m 17 jaar krijgen een kraskaart waarop vakjes met een gemiddelde waarde van 2 euro zijn te vinden. Elke donateur ontvangt voor zijn/haar gulle bijdrage acht kortingsbonnen die bij landelijke pretparken of in de regio besteed kunnen worden. De leden die het meeste geld binnenhalen vallen zelf ook nog eens in de prijzen, met twee entreebewijzen voor De Efteling als hoofdprijs! Tijdens de actie, die loopt van 8 tot en met 28 mei, wordt tweemaal een tussenstand gepubliceerd met de koplopers. Aan het eind van de actie zullen de winnaars en het totaal opgehaalde geldbedrag via verschillende kanalen worden gepubliceerd.

Wilt u ook het tenniskamp ook graag financieel steunen maar kent u niet direct een jeugdlid met een kraskaart? Tijdens verschillende competitiedagen zal er achter de bar of bij aanwezige bestuursleden ook een kraskaart aanwezig zijn, waarmee u een bijdrage kunt leveren. Aangezien de actie plaatsvindt in huiselijke kring zullen de jeugdleden niet aan systematische deur-tot-deur verkoop doen.