Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Streekpark Kienehoef vraagt mensen mee te denken

Algemeen

Sint-Oedenrode – Park Kienehoef, camping Kienehoef, De Helden van Kien en kinderboerderij Kienehoeve vormen samen sinds dit jaar Streekpark Kienehoef. Gezamenlijk zijn ze aan het kijken hoe ze het gebied kunnen verbeteren. Het onderzoek gaan ze mede ondersteunen middels een enquête. Streekpark Kienehoef roept zoveel mogelijk mensen op om mee te denken.

De enquête is deze week uitgezet via de website www.streekparkkienehoef.nl. In de enquête kunnen mensen hun mening geven over de huidige situatie in het Streekpark, maar krijgt men ook de mogelijkheid om behoeftes aan te stippen en ideeën te spuien. Ter verbetering van het gebied is het voor Streekpark Kienehoef van belang dat zoveel mogelijk mensen het invullen. In een later stadium kunnen dan wensen en behoeften van bezoekers beter worden afgestemd.
Degene die de enquête invullen maken kans op een gratis rondvaart met de gloednieuw roeiboot die de vijver van park Kienehoef binnenkort gaat trotseren. Voor veel mensen is dat een stapje terug in de tijd, want vroeger werd daar gretig gebruik van gemaakt.