Afbeelding

Dog-Walking in Nijnsel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 21 mei start de eerste Dog-Walking een uitgezette wandeling in de mooie omgeving van Nijnsel. Vertrekpunt is de Beckart in Nijnsel. De organisatie organiseert dit voor het eerst en hoopt natuurlijk op veel deelnemers. Wellicht wordt het zo'n succes dat het voor herhaling vatbaar is en het jaarlijks kan worden herhaalt.

Twee wandelroutes
Er is een route uitgezet voor de voor de jonge honden van 1 tot 1,5 jaar oud van ca. 6 km. Voor de honden, die ouder zijn dan 1,5 jaar is een route beschikbaar van ca. 11 km. Beide routes gaan door de bekende natuurgebieden rond Nijnsel, zoals het Vressels Bos, de Moerkuilen en de Dommelbeemden.

Promotie training
Voor de allerkleinste onder de 4 voeters, de puppy's, is er speciaal een promotie training waar aan kan worden deelgenomen. Deze zal onder deskundige leiding plaats vinden op het terrein gelegen aan de Beckart. Een zelfde demonstratie is er voor honden van 1,5 jaar en ouder.

Inschrijven
Voor alle activiteiten kunt u zich inschrijven via een aanmeldformulier. Dat aanvraagformulier is te verkrijgen via de site " honden-wandeling.nl". of telefonisch bij het informatiepunt op 06-10311099. U kunt zich uiterlijk inschrijven tot en met 14 mei as. Ben er op tijd bij omdat er met name voor de trainingen/demonstraties een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Voor iedereen die zich inschrijft is een consumptie beschikbaar.

Info
Voor nadere info kunt u eveneens terecht op "honden-wandeling.nl". of telefonisch bij dhr. B. Stuurman 06-10311099.