Roel van der Zanden van VDZ trading wist de titel al eens binnen te slepen
Roel van der Zanden van VDZ trading wist de titel al eens binnen te slepen

Wie wordt Ondernemer van het Jaar 2017?

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het is bijna mei. De spanning gaat langzamerhand stijgen. Wie wordt Ondernemer van het Jaar 2017? De laatste maanden heeft u negen kandidaten voorbij zien komen in deze krant. U zult vast uw eigen favoriet hebben. De jury heeft niet per se een favoriet. Zij bekijkt aan de hand van criteria wie de titel verdient in de categorie business-to-business en business-to-consumer.

We nemen u nog even mee door de lijst met genomineerden. In de categorie business-to-business zijn de volgende ondernemers genomineerd: hoveniersbedrijf Twan Brinkman, bouwbedrijf Jeroen van Stiphout, installatiebedrijf Peter Voss, Maarten van Hoof zachtfruit en asperges en Jolanda Hoevenaars van Leef en Vind. In de andere categorie maken de volgende ondernemers kans: Gerald Kluijtmans van Keurslagerij Kluijtmans, Silvie van der Schoot van Bloembinderij de Keizerskroon, Pieter van de Kamp van boekhandel 't Paperas en Mari van Liempt en Ed Steenbakkers van bouwmarkt Forum. Al deze mensen hebben hun verhaal kunnen doen in DeMooiRooiKrant. Zij zullen aanwezig zijn tijdens de feestelijke verkiezingsavond in De Beckart te Nijnsel, op 20 mei aanstaande.

Wilt u ook bij deze avond aanwezig zijn? Dat kan! Kaarten kunt u bestellen via info@vovhjrooi.nl of door te bellen met 06-54310076, onder gelijktijdige overmaking van het bedrag op rekeningnummer NL38RABO0114680337 t.n.v. Stichting Verkiezing Ondernemer van het Jaar, met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. De kaartjes kosten € 75,-per stuk. Hiervoor krijgt u een feestelijke verkiezingsavond met muziek, diner en drank.