Afbeelding

Moeders-in-het-zonnetje-concert

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vorig jaar stond alles in de steigers: het concert was voorbereid, de kaartjes waren verkocht, alle muziek hadden we in de vingers. Kortom, alles voor het Familieconcert Peter en de Wolf was geregeld; een concert voor gezinnen, leuk om naar te luisteren voor jong en oud.

Door een onfortuinlijke val van de dirigent, met een botbreuk tot gevolg, is het concert last minute helaas afgelast. Maar … het is natuurlijk zonde om dan het concert helemaal te vergeten. Al het werk dat er in was gestoken, alle ideeën die we hadden, we hebben ze nog een keer opgepakt om er een spetterend nieuw concert van te maken, uiteraard weer voor families, maar eigenlijk gewoon leuk voor iedereen!

Dus nu, op 14 mei aanstaande, wordt het concert alsnog uitgevoerd. Wel is het in een iets andere vorm, want naast de diverse jeugdgroepen doet deze keer ook het harmonie-orkest mee. En omdat het Moederdag is, zullen we uiteraard alle moeders in de zaal extra in het zonnetje gaan zetten. Dus verras je moeder, kom met je gezin, het is leuk voor alle leeftijden.

Graag nemen al de orkesten je mee op reis tijdens dit concert in de Beckart op 14 mei. Er wordt gestart om 14.00 uur en de verwachte eindtijd ligt op 15.30 uur. Graag heet men jullie welkom op 14 mei aanstaande om alle moeders van Rooi (en omstreken) eens extra in het zonnetje te zetten op een muzikale manier!