Stefan Hulsen hier aan de bal. Leon Peters zet een sprint in.
Stefan Hulsen hier aan de bal. Leon Peters zet een sprint in. Foto: Jan Roche

Spits VV Nijnsel verkast naar Nuenen

Algemeen

Nijnsel – VV Nijnsel spits Stefan Hulsen gaat volgend seizoen voetballen bij Nuenen. Afgelopen weekend ging de kogel door de kerk.

Hulsen komt uit de eigen jeugdopleiding en werd de afgelopen vier seizoenen iedere keer topscoorder van VV Nijnsel TVE/Reclame. Ook dit seizoen draait hij als een trein. Dit weekend maakte hij tegen Valkenswaard alweer zijn 21e treffer van het seizoen. Meerdere clubs hadden Hulsen op de korrel maar niemand werd serieus. Uiteindelijk koos de Nijnselnaar voor Hoofdklasser Nuenen, die wel serieus interesse had. De club bivakkeert op dit moment in de middenmoot.

Leegloop
Wie volgend jaar de spitspositie over gaat nemen bij VV Nijnsel is nog niet bekend. Johan van der Pas en Leon Peters worden het in ieder geval niet. De routiniers, die al jaren een enorme waarde zijn voor de club, stoppen aan het eind van dit seizoen. Zij gaan bij het tweede team van Nijnsel voetballen. Behalve deze twee steunpilaren houden ook Lars van Zutphen, Ruud van der Rijt en Mark van Berlo het voor gezien. Dankzij deze leegloop zal het voor Nijnsel volgend jaar flink aanpoten zijn in de derde klasse.