Afbeelding

Gitaar leren spelen bij Ancora is een feest

Algemeen

Sint-Oedenrode - Gitaarvereniging Ancora uit Olland heeft onlangs 21 leerlingen van verschillende lesgroepen weer een certificaat uitgereikt. Zodra een lesonderdeel is afgerond wordt deze afgesloten met een "traprepetitie". Afgelopen week werd deze les druk bezocht door ouders, broers, zussen, opa's en oma's en overige geïnteresseerden die de vorderingen wilden komen beluisteren.

Er werd gewoon lesgegeven, maar dan op de trap van de Loop'r. De repetitie werd afgesloten met een klein optreden en het uitreiken van een certificaat als beloning dat dit deel van de lessen succesvol was afgerond.

Na het behalen van dit certificaat popelen de leerlingen om naar de volgende groep te gaan. Hier leren zij nog beter gitaar te spelen. Moeilijkere akkoorden, slagjes, tokkelen en zingen. Met als einddoel dat zij mee gaan spelen met de grote groep. Hier wordt gezellige muziek gemaakt en mogen zij mee naar optredens die gitaarvereniging Ancora verzorgd op alle soorten evenementen.

Op dit moment is het mogelijk om in diverse groepen in te stromen. Dus heb je een gitaar in de kast liggen of zou je wel eens willen kijken of gitaarspelen iets voor jou is, ben je van harte welkom om op dinsdagavond te komen kijken.