Afbeelding

Mirjam Hellings Secretaresse van het Jaar

Algemeen

Sint-Oedenrode – Mirjam Hellings is verkozen tot de Secretaresse van het Jaar 2017. Vanmorgen werd ze door MooiRooi verrast met een flinke bos bloemen. Meerdere collega's van Odendael kaartten Mirjam aan en daar was ze zichtbaar heel erg blij mee. "Het is altijd fijn om zoveel waardering te krijgen. Dit doet me echt wat", reageerde Mirjam met een brede glimlach.

Ze schrok een klein beetje toen MooiRooi haar tijdens haar pauze overviel. Direct kreeg ze van omringende collega's applaus. Hier en daar werd een ferme duim opgestoken en felicitaties vielen haar ten deel. Het feit dat meerdere collega's zoveel mooie woorden voor haar hadden, gaf voor MooiRooi de doorslag om voor Mirjam te kiezen.

Zomaar wat quotes uit mails die de redactie over Mirjam ontving: "Ze is altijd opgewekt, vriendelijk, attent en spreekt iedereen met naam aan! Een geweldige collega voor Brabantzorg!" Of wat dacht u van deze… "Niets is haar te veel. En altijd druk. Met 'n grote glimlach. Maar daarachter heeft lang verdriet geschuild. Nu het haar wat beter gaat vind ik het tijd worden om haar eens in het zonnetje te zetten." Ook u kunt Mirjam feliciteren door hier een berichtje achter te laten…
 

Mirjam wilde zelf graag met enkele bewoners samen op de foto.