Afbeelding

Gratis boulen op Koningsdag

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op Koningsdag kan iedereen gratis komen boulen bij Cloeck & Moedigh aan de Mater Lemmensstraat 27. Er worden deze middag drie partijen gespeeld. De deelnemers worden door elkaar gehusseld zodat men iedere partij met een andere partner speelt. Deelname is gratis.

Men kan zich aanmelden om 13.00 uur en de eindtijd ligt naar verwachting rond 17.00 - 18.00 uur. De winnaar krijgt een fraaie beker die door het Oranjecomité ter beschikking wordt gesteld. Het is een leuke manier om met de jeu de boulessport in aanraking te komen en een gezellig middag te beleven. Het is geen probleem als men zelf geen boules bezit. De club kan deze ter beschikking stellen.

Het clubkampioenschap tête-à-tête nadert zijn einde en na de 3e wedstrijddag is niemand meer ongeslagen. De koplopers in poule A zijn: Leon vd Rijdt (8 +57), Henk Hermes (8 +33), Gerrie van de Rijdt (7 +28), Frans vd Velden (7 +24) en Maria Thijssen (7 +17). In poule B zijn de koplopers: Jan vd Schoot (8 +56), Wim van de Rijdt (7 +56), Karel Verschuijten (6 +37), Karel Kreijveld ( 6 +18), Narda van Zutphen (6 +13), Albert van Schijndel (6 +13) en Jan van Thienen (6 +5). Donderdagavond vindt de ontknoping plaats en weten we wie de nieuwe clubkampioenen zijn geworden.