Afbeelding
Foto: Jelle vd Brand

Oranjevereniging vraagt uw steun

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Oranjevereniging Sint-Oedenrode organiseert jaarlijks Koningsdag met een vrijmarkt, een traditionele kindermarkt bij de kiosk, muziek en marktkramen door het centrum heen. In Odendael wordt een gezellige en uiteraard lekkere brunch geserveerd voor inwoners, alle leden van de KBO en omwonenden.

Koningsdag 2017 zal kleurrijk worden aangekleed in samenwerking met de horeca en winkeliers. Vanwege het bereiken van de 50-jarige leeftijd van onze koning zijn er extra activiteiten. Wellicht hebt u in DeMooiRooiKrant gelezen dat de Oranjevereniging vanaf dit jaar ook Dodenherdenking en Remember september gaat organiseren. Om dit alles mogelijk te maken vragen wij uw ondersteuning.
Dit kan voor slechts € 10,- per jaar. Als dank voor uw donatie ontvangt u een bijzondere attentie van ons. Het zou geweldig zijn als u dit op Koningsdag draagt. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL22RABO0138230188 ten name van de Oranjevereniging Sint-Oedenrode onder vermelding van donateur Oranjevereniging 2017.