Kim (l) en Ghislaine zijn blij met het spaarsysteem!
Kim (l) en Ghislaine zijn blij met het spaarsysteem!

"We vinden het belangrijk om mee te doen"

Algemeen

Sint-Oedenrode - De gastvrouwen van De Helden van Kien – Kim (l) en Ghislaine – genieten op maandagmorgen nog na van de beste zondag sinds de opening. Het openen van de vernieuwde buitenbar dit weekend was een groot succes. Het gebruik van de Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart sluit daar naadloos op aan. "Steeds meer mensen doen er aan mee", vertelt Kim tevreden.

De Helden van Kien is de jongste horecagelegenheid van Sint-Oedenrode. Daarom doen ze ook nog niet zo lang mee met het spaarsysteem. In korte tijd is het al duidelijk dat het een succes is. "Wij vinden het belangrijk om mee te doen", spreekt gastvrouw Ghislaine. "Ten eerste is het een goed initiatief en ten tweede willen we graag onze betrokkenheid tonen. Dat vinden we belangrijk."
De dames horen steeds meer mensen praten over de klantenkaart. Meer en meer wordt hij op tafel gelegd na een lunch of diner. "Er wordt inderdaad flink gespaard", zegt Ghislaine. "Ook komen er gesprekken door op gang met niet-spaarders. Die gaan dan vragen stellen als 'wat is het voor pas?' en 'waar kan ik die krijgen'?"  

Actie
De komende twee weken is sparen bij De Helden van Kien nog interessanter. Behalve dubbele spaarpunten krijgen klanten bij inlevering van 100 punten een heerlijke milkshake.