Julian
Julian

Watepolodames komen tekort

Sport

Sint-Oedenrode - De waterpolodames hebben het wedstrijdseizoen afgesloten met een nederlaag tegen Hellas Glana. In dit duel stond er niet meer op het spel, anders dan de eer. Voor Argo was er voldoende reden om voor de winst te gaan, nadat de eerste wedstrijd tegen het team uit Sittard minder succesvol verlopen was.

Het onderlinge verschil tussen beide ploegen is klein, beide teams zitten in de middenmoot en ook in de wedstrijd was duidelijk te zien dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Argo kwam voortvarend uit de startblokken en pakte een 3-0 voorsprong, het leek erop dat Argo zelf het meest verbaasd was hierover. Echter, eind tweede part wist Hellas de wedstrijd om te keren en stond het team ineens met 3-4 voor. Vanaf dat moment ging het gelijk op en was het ook niet te voorspellen wie er aan het langste eind zou trekken.

Een wederom goed keepende Yvonne vd Vorstenbosch wist het nog lang spannend te houden, o.a. door een strafworp te stoppen. Het mocht echter niet baten want Hellas wist in het laatste partje het verschil te maken. De einduitslag van 5-7 was teleurstellend voor Argo, het team van Anja van Wanrooij eindigt daarmee op de 9e plek in de competitie. Doelpunten zijn gemaakt door Anita vd Heijden, Paula Smith, Josine Raaijmakers en Liesbeth vd Korst.