Afbeelding

Clubkanjers in het zonnetje

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen vrijdag was het weer zover! Het ClubKanjer feest bij TV de Kienehoef waarbij alle vrijwilligers worden bedankt die zich het afgelopen jaar flink hebben ingezet voor de vereniging. Ieder op zijn eigen manier, want dankzij de inzet van deze vrijwilligers wordt de club draaiende gehouden.

Elk jaar wordt één vrijwilliger extra in het zonnetje gezet. Dit jaar is Paul Stamps verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Ondanks dat hij op dit moment helaas zelf niet kan tennissen, is hij een bekend gezicht bij TV de Kienehoef en zet hij zich met hart en ziel in op culinair gebied. Naast deze verkiezing en het gezellig bijkletsen, was er ook dit jaar wederom een activiteit georganiseerd. Onder het genot van een drankje en diverse verzorgde hapjes bogen de teams zich fanatiek over de georganiseerde mini quiz met thema 'Vruuger'. De oud-Hollandse spelen en diverse proef- en quizvragen bepaalde de winnaars van de avond.

Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde feestavond. Graag willen we Brasserie de Beleving, Drankhandel van Boxmeer, de Apotheek, Bakkerij van de Mortel, Specialiteitenhuis Voets en Traiteur Slagerij Verheijen bedanken voor hun bijdrage aan dit feest. Tot slot willen we alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet het afgelopen jaar en hopen dat zij zich nog vele jaren met plezier willen inzetten voor de vereniging.