WSC - Rhode gestaakt na blessure scheidsrechter

Sint-Oedenrode - Rhode kon zondag al weer na ruim een half uurtje huiswaarts keren vanuit Waalwijk. In de achtendertigste minuut van deze wedstrijd vond de scheidsrechter het niet meer verantwoord dat hij de leiding had in deze wedstrijd. Vermoeidheid en hartklachten waren de oorzaak dat hij de wedstrijd staakte.

De eerste 38 minuten vertoonden een matige wedstrijd waarin Rhode doelman Paul van Heesch twee knappe reddingen verrichtte en Rhode zich nauwelijks kansen verwierf. Het restant van de wedstrijd zal waarschijnlijk door de week ingehaald, omdat WSC met Pasen al een dubbel programma heeft.

Aanstaande zondag staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Rhode gaat naar Oirschot Vooruit dat met één punt minder, maar ook één wedstrijd minder op de 2e plek staat en samen met Best Vooruit voor het kampioenschap lijken te gaan. Volgende week komt overigens Best Vooruit op bezoek bij Rhode, dus een pittig programma. Oirschot Vooruit maakte in de thuiswedstrijd al een goede indruk en won zondag met maar liefst 0-6 bij Baardwijk.