Afbeelding

Stichting Kei Kim kijkt terug op geslaagde evenementen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Na de kindermiddag van vorige week hield stichting Kei Kim afgelopen zaterdagavond in café 't Kerkpleintje een benefietavond. Dat werd een succes. Vooral in combinatie met het eerdere evenement, want in totaal werd een bedrag van €5.776,- opgehaald.

De opkomst was goed. Vrienden, familie en bekenden verzamelden zich in café 't Kerkpleintje. Om 21.00 uur werd het startsein voor de veiling gegeven. Nogmaals werd toegelicht wat het doel van stichting Kei Kim. Door middel van een aantal video's van Kim werd kenbaar gemaakt wat de dagelijkse beleving van Kim is en van welke middelen zij gebruik maakt (bijvoorbeeld een elektrische rolstoel die ze met haar hoofd kan bedienen en zelfgemaakt speelgoed).

Het aanbod van de veiling was uitgebreid. Negentien kavels werden grotendeels aangeboden door vrienden en bekenden. Het eerste aanbod, een high tea voor 10 personen, ging al direct voor een mooi bedrag weg en bij de diensten die daar op volgden werd ook goed geboden. De grootste kavels waren een zeiltocht en een nog te maken steigerhouten tafel.
Na de pauze volgden de biedingen elkaar in hoog tempo op. De opbrengst van zowel de kindermiddag als van de dienstenmiddag is aan het slot van de veiling bekend gemaakt. Na de laatste veiling werd een spetterend optreden verzorgd door Paul de Corte en Esther van Heeswijk van de band You & Me. "We willen uiteraard iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan de totstandkoming van de veiling: de diensten die zijn aangeboden, het ter beschikking stellen van het café, maar ook de ondernemers (cafetaria De Mert, 't Roois Kaashuis en De Beleving) die geheel belangeloos de hapjes hebben verzorgd. Mooi om te zien dat er zoveel medewerking aan wordt gegeven", aldus de organisatie.