Afbeelding

Amigos Menswear blijft verrassen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit jaar bestaat Amigos Menswear al weer negen jaar. De mannenkledingzaak van Bart Passier en Paul van den Biggelaar is duidelijk een aanvulling voor Rooi gebleken. De twee modefreaks weten iedere keer weer te verrassen met de prachtige zaak aan de Heuvel. Ook nu weer met een aantal gave, nieuwe merken.

Naast de bekende merken als Diesel, Scotch&Soda, Converse, Deus en Goosecraft is het assortiment inmiddels weer uitgebreid. Sinds kort is de kleding van het Scandinavische label Minimum te koop bij Amigos Menswear en hebben de mannen ook het merk Fiver weten te strikken. Maar ze verkopen meer. Naast kleding hebben ze verschillende accessoires. Zo verkoopt Amigos Menswear al jaren de accessoires van Scotch & Soda en Björn Borg. Daar komen nu de handige portemonnees van Secrid bij.

Vanwege het jubileum is er dit weekend weer een feestweekend bij Amigos Menswear. Zo kunnen er tot zaterdag 8 april knipbonnen uit DeMooiRooiKrant ingeleverd worden. Hiermee maken mannen kans op een kledingset van drie stuks Scotch & Soda. Daarnaast maakt 1 op de 5 klanten kans op een 2pack Björn Borg van woensdag 29 maart tot en met 2 april.

"We hebben inmiddels een vaste klantenkring waar we ontzettend blij mee zijn. Mannen zien vaak het gemak van een fijne kledingzaak in het dorp. Dat dorpse is juist wat ons zo aanspreekt. Het terrasje hier voor de deur bijvoorbeeld, dat geeft echt dat gezellige. Voor ons ook even de gelegenheid om na te kletsen met onze klanten", vertellen Bart en Paul vol passie.