Afbeelding
Foto: Carmen van den Bogaard

Genieten, verwennen en verwonderen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Velen denken met plezier terug aan de eerdere edities van het Fashion and Food Festival. Over een kleine vier weken zal de derde editie van dit festival wederom groots zijn.

Sint-Oedenrode is trots op de veelzijdigheid van het dorp, prachtige natuur, cultuurhistorie maar bovenal blinkt het uit in mode en horeca. Met het Fashion & Food Festival wordt dit benadrukt. Een naam die de lading niet helemaal meer dekt, want hoewel mode & horeca centraal staan, spelen in het weekend van 31 Maart t/m 2 April, genieten, verwennen en verwonderen de hoofdrol. Niet alleen op mode- en foodgebied maar ook op cultureel vlak.

Gevarieerd en gevuld programma
Op vrijdag openen de Corona's het festival met hun stand-up pop, live muziek met een vleugje cabaret. Men wordt iedere song opnieuw verrast. Deze avond serveert de organisatie een hapje bij het drankje. De 'Fashion and Food Dinnershow' op zaterdag staat volledig in het teken van fashion en food, omlijst met muziek en dans. Deze avond kan men genieten van een uitgebreid all-inclusive en luxueus 5-gangen diner bereid door lokale restaurants.

Op zondag waant men zich in Parijs. Door het gehele centrum zijn workshops voor jong en oud. Daarnaast kunt u genieten van muziek, kunst en straattheater. In het paviljoen worden modeshows afgewisseld met muziek en dans. Er is een speciaal blok waarin de laatste kindermode getoond wordt. Natuurlijk kunt u deze dag genieten van verschillende Rooise lekkernijen. Uiteraard zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn nu verkrijgbaar bij de deelnemende modezaken of op www.fashionandfoodfestival.com