Afbeelding

"Het is een vak geworden dat bij me past"

Algemeen

Rogier Wegkamp werkt sinds 2000 bij Van Uden Caravans. Met plezier, iedere dag opnieuw. Ook sinds hij in 2014 directeur/eigenaar is geworden. "Dat kost je natuurlijk meer tijd, maar het is ook geweldig om te doen."

Bij Van Uden Caravans kun je terecht voor het kopen van een nieuwe caravan, maar hebben ze ook occassions, kun je er caravans huren, wordt er gewerkt aan onderhoud en hebben ze tal van accessoires. Rogier is dus al sinds 2000 aan het werk. "Ik ben geboren in Eindhoven maar woon in Sint-Oedenrode. Hiervoor werkte ik bij De Wit in Schijndel. Toon van Uden vroeg me destijds om in de avonden wat bij te klussen. Dat bijklussen werd uiteindelijk in 2000 een vaste baan. Sindsdien ben ik altijd werkzaam gebleven binnen het bedrijf en heb ik mij kunnen ontwikkelen en ben ik door weten te groeien naar bedrijfsleider. Dat kost wat natuurlijk maar het levert je ook heel veel op."

Rogier is als 17 jarige jongen in Best bij een caravan bedrijf begonnen. Daarna is hij de caravan-industrie nooit meer uit gegaan. "Ik ben begonnen met het wassen en poetsen van caravans. Daarna ga je je steeds meer verdiepen in het vak en krijg je ook meer verantwoording. Het is een vak geworden dat bij me past, je wordt er steeds beter in en je leert continu bij. Dat maakt het juist zo leuk. Dat ik sinds 2014 mag genieten van mijn eigen bedrijf is natuurlijk helemaal fantastisch. Mijn vrouw werkt ook in de zaak. Je kunt je vast voorstellen dat wij het vaak over het werk hebben natuurlijk. Toch proberen we ook goed te ontspannen hoor, dat hoort erbij. Vrije tijd moet je koesteren."

Als het kan trekt Rogier er zelf ook met zijn caravan op uit. "Haha, ja dat hoort zo hé. Tegenwoordig hebben we wat minder vrije tijd omdat we veel met de zaak begin zijn. Maar ons hoor je niet klagen hoor. Wij genieten van iedere dag en pakken, zodra het kan, de caravan van stal om ook op pad te gaan."