Afbeelding

Warming up voor Carnaval

Cultuur

Boskant - Al weer voor het 8e jaar op rij vindt tijdens het Papgatse Dans(mariekes)Festijn de warming up plaats voor het mooiste feest op aarde! De ervaring leert dat na deze avond de spiertjes weer los zijn en iedereen helemaal "in the mood" is voor de carnaval.

De organisatie is dankbaar dat alle grote clubs weer aanwezig zijn en hierdoor mede bijdragen aan de bedoeling van deze avond: samen genieten van elkaars mooie en soms hilarische prestaties en de verbroedering niet alleen uitspreken, maar ook daadwerkelijk door je aderen voelen stromen.

Met enkele gastoptredens en de optredens van: CV de Heikneuters, CV den Egelantier, KV de Narrekap, C.C. de Lèpkes, CV 't Skrothupke, Hofdames & Ko en CV de Plekkers allen uit Papgat en de Dansmaries uit Kneutergat kan men weer een gevarieerd programma verwachten.
Prins Frits en adjudant Bart hebben in hun "burgerlijke" hoedanigheid alle 7 voorgaande edities meegemaakt en waren uiteraard groot fan van hun Plekkers. Nu eens kijken of het ze lukt om een beetje neutraal te blijven. De groep mensen die zeker neutraal zal zijn, zijn de leden van de jury bestaande uit een delegatie uit "De Heeren Adjudant". Al zullen ze het ook dit jaar weer moeilijk hebben en het lastig vinden om weer veel dames (en enkele heren) teleur te moeten stellen met een plaats beneden de winnaars.
Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom op vrijdag 24 februari in De Vriendschap om mee te helpen aan een geweldige aftrap voor carnaval 2017..!