KV Nijnsel komt net te kort

Sint-Oedenrode Nijnsel was voorbereid op een pittige uitwedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie. De laatste keer speelde Nijnsel een goede wedstrijd tegen Klimop, een ploeg uit het Gelderse Kekerdom. Nijnsel wist toen in de laatste minuten gelijk spel te maken.

Deze keer startte Nijnsel met een uitstekende openingsaanval. Waardoor Nijnsel direct met een punt voor komt te staan. Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd te zijn. In de eerste helft vielen er weinig doelpunten aan beide kanten. Op het scorebord bleef het lang 3-2. Totdat net voor de rust Sandra Verhagen met een afstandschot de stand gelijk zette.

In de tweede helft werden de aanvallen beter opgezet. Dit resulteerde in meer kansen, en ook meer doelpunten aan beide kanten. Nijnsel had moeite het snelle spel bij te houden van de tegenstander. Met slechts vijf minuten op de klok zette Nijnsel de stand op 8-8. Maar de slotaanval was voor Klimop. De wedstrijd eindigde in 11-10, waarmee Nijnsel net naast een punt greep.