Afbeelding

Pop&Colour Festival in de maak

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 11 juni wordt het Pop&Colour Festival gehouden. De afgelopen twee jaren was dit festival bekend als het Amazing Colours Festival samen met Pop&co Fest. De samenwerking is zo succesvol gebleken, dat deze nu ook zichtbaar is in de naam van het festival, voortaan Pop&Colour Festival.

Net als vorig jaar wordt het Pop&Colour Festival gehouden op het buitenterrein van Mariëndael. Liefhebbers van Food-Art-Music zullen hier aan hun trekken komen. Creatieve talenten en kunstenaars kunnen hun creaties laten zien en verkopen. Wie liever zelf aan de slag wil, kan meedoen aan een workshop in één van de pop-up ateliers. Ondertussen kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van de jonge talenten van de bands van Pop&co.

De formule is hetzelfde als vorig jaar, maar uiteraard zitten er ook een paar verrassende, nieuwe elementen in de koker. Hierover binnenkort meer in de DeMooiRooiKrant. Ben je creatief of kunstzinnig en wil je jouw creaties laten zien of verkopen? Of heb je een workshop ontwikkeld en zoek je een testpubliek? Heb jij een creatief idee wat zeker op Pop&Colour Festival thuishoort? Kortom heb je zin om een bijdrage te leveren? Wacht dan niet te lang en meld je aan of neem voor meer informatie contact op met Marlou Jansen: marlou.jansen@yahoo.com Volg ons op Facebook voor actuele informatie en een sfeerimpressie van vorig jaar.https://nl-nl.facebook.com/AmazingColoursRooi/ of neem een kijkje in de MooiRooi archieven voor een prachtig beeldverslag van die dag.