Afbeelding

Rooi pakt wederom belangrijke punten

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag mocht Rooi thuis spelen tegen Avanti. Dit werd een pittige wedstrijd omdat Rooi wist dat Avanti veel druk ging zetten. In de eerste 10 seconden kwam er een mooie kans bij Rooi wat in een 1-0 resulteerde. Niet snel daarna had Avanti een antwoord met een strafworp.

Maar door het mooie spel van Rooi kwamen er vele kansen. Zo vielen zowel de afstandsschoten als de korte kansen erin. Hierdoor werd het al snel 6-1 in het voordeel van Rooi. Toch bleef Avanti door knokken en maakte het Rooi niet gemakkelijk. Terwijl Rooi nog aan het zoeken was kwam Avanti terug in de wedstrijd. Zo was het in de rust 13-11.

In de rust werd besproken dat het zeker niet afgegeven mocht worden. Toch was het Avanti dat weer snel de korf wist te raken en zo was de wedstrijd weer vrij spannend. Rooi wist weer uit te lopen omdat Britt van de Laar twee mooie afstandsschoten erin legde en zo de score weer omhoog haalde. Hierdoor kreeg Rooi weer vertrouwen en wisten ze de kansen weer af te maken. Dit leidde naar een 18-13 voorsprong. Als eindslot werd er nog een mooie strafworp afgerond en zo kwam de stand op 21-18! A.s zondag speelt Rooi tegen de Peelkorf om 15:30. Deze wedstrijd wordt uit gespeeld in Venray.