Hennie van Osch was in 2014 de Roois 'ondernemer van het jaar'
Hennie van Osch was in 2014 de Roois 'ondernemer van het jaar'

De titel 'ondernemer van het jaar' straalt vertrouwen uit

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Hennie van Osch van TVE denkt nog met plezier terug aan december 2014. Toen werd hij tot Roois ondernemer van het jaar gekozen. Nou ja gekozen, het is niet een titel die weg wordt gegeven. Een ondernemer moet zelf laten zien dat hij of zij die titel ook echt verdient.

"Ik wil heel nadrukkelijk zeggen dat niet ik, maar alle mensen die bij de TVE-groep werken de titel 'ondernemer van het jaar' hebben verdiend", vertelt Hennie van Osch. "Zonder al die mensen die elke dag hun stinkende best doen, om mooie producten te maken, kan ik als ondernemer ook niet functioneren. Als de mensen op de werkvloer het niet naar hun zin hebben, dan ben ik ook niet gelukkig".

Hennie van Osch kwam in 1986 bij Tiny van Erp in dienst. Vijftien jaar later, in 2001, nam hij het bedrijf over. "Ik zag dat er meer mogelijk was, dan dat wat we tot dan deden. Met flinke investeringen hebben we de zeefdruktechniek achter ons gelaten en zijn we over gegaan op printen. Nu kunnen we op elk materiaal printen. Het maakt niet uit of het stof is of dit blad", terwijl Hennie naar de tafel wijst.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant