Afbeelding

Prinsenzittingen: voor ieder wat wils

Algemeen

Sint-Oedenrode - Volgende week op 27 en 28 januari en 3 en 4 februari, gaan alle artiesten van de Prinsenzittingen in De Beurs weer acte de présence geven in diverse acts. De kaarten voor deze avonden zijn online te bestellen via www.papgat.com/prinsenzittingen en kosten 12,50 per stuk.

Ook bij Boek- en Kantoorboekhandel 't Paperas en bij zalencentrum De Beurs zijn (beperkt) kaarten te koop. De Prinsenzittingen zijn avonden van vermaak voor jong en oud, voor ieder is er wat wils. Of je nu lid van een carnavalsvereniging bent of niet, iedereen is welkom om met elkáár een leuke avond te beleven. Het entertainment begint al bij de toegangsdeur….

Eén van de optredens wordt verzorgd door Samba Rooi. Daarom zetten we hen deze week in de spotlights. "Na een jaar afwezigheid zijn we nu weer terug van weggeweest bij de prinsenzittingen 2017. Wij vinden het super dat we weer mee kunnen doen en onze samba geluiden kunnen laten horen in De Beurs. Vooral voor de gezelligheid, sfeer, lol en muziek, want daar staat Samba Rooi voor. Ook dit jaar zullen we weer van het podium spetteren met een andere manier van optreden dan je van ons gewend bent. Het is iedere keer weer een beleving om aanwezig te zijn en mee te doen met de zittingsavonden. Ook wij als club genieten buiten de deelname zelf, van de andere optredens en het gezellig samen zijn in het artiesten café in de bovenzaal. Daar is het altijd heel gezellig…. Waarom zou je naar de Prinsenzitting  gaan kijken? Gewoon, omdat het altijd kei gezellig is voor de bezoekers en alle aanwezigen. Het worden dus ook dit jaar weer super avonden bij de Rooise Prinsenzittingen! Voor meer info over de band kijk op onze website www.sambarooi.nl", aldus één van de leden van de band.